Tips på midsommarpresent 2020

Midsommar present

Är du bortbjuden på midsommar och vill ge en omtänksam present? Du kan välja mellan flera fina presenter i vår gåvoshop som gör gott för barn.

Din gåva till midsommar kan exempelvis bli till mat för en hungrig liten mage, rent vatten, mediciner, en plats i skolbänken för ett barn på flykt, eller något annat som barn behöver. 

Ett skolpaket räcker till exempel till tre skolväskor fyllda med skrivböcker, pennor och annat som gör att tre barn kan fortsätta sin utbildning. Ett annat alternativ är en näringsbehandling som kan rädda livet på ett svårt undernärt barn. 

Oavsett vad du väljer bidrar du till att fler barn kan få hjälp och en bättre framtid. Och du kan vara säker på att din gåva når fram till barnen och används där den gör största möjliga nytta.

Köp ett gåvobevis i present nu!

Var med och ge omtanke, trygghet och framtidstro till barn som behöver din och vår hjälp. Här kan du välja din present och se hur gåvobevisen ser ut.

Köp nu!

Presenttips till midsommar som hjälper barn 

I vår gåvoshop kan du köpa ett fint gåvobevis till midsommar som du kan överlämna till dina nära och kära eller slå in i ett paket. Eller varför inte sätta det i blombuketten?

Du kan välja mellan ett tryckt gåvobevis eller ett digitalt gåvobevis.

Det tryckta gåvobeviset är ett fint dubbelvikt kort i A6-format, inklusive kuvert, som levereras till dig via post inom fyra vardagar. 
Texten i gåvobeviset berättar att du skänkt en gåva till vårt arbete för barnen.

Om du väljer ett digitalt gåvobevis mejlar vi en länk till gåvobeviset (pdf) som du snabbt kan ladda ner, skriva ut och ge bort – eller mejla direkt till din familj eller vänner. 

Ge bort en sms-present!

För 200 kronor grattar du någon med en livsviktig sms-present.

Köp nu!

Ge bort en livsviktig sms-present till midsommar

Ett annat alternativ är en sms-present som är ett snabbt och enkelt sätt att ge någon en present och samtidigt bidra till att rädda barns liv. 

Mottagaren får ett sms från Rädda Barnen på mors dag med din personliga hälsning och en länk till en sida där hen kan läsa om hur presenten gör skillnad för barn.