Tips på midsommarpresent 2024

Ladda ned mall för testamente gratis

Är du bortbjuden på midsommar och vill ge en omtänksam present? Du kan välja mellan flera fina presenter i vår gåvoshop som gör gott för barn.

Köp ett gåvobevis i present!

Var med och förändra barns verklighet. Här kan du skapa din present och se hur gåvobevisen ser ut.

Köp nu!

Midsommarpresent som hjälper barn

Din gåva till midsommar kan exempelvis bli till mat för en hungrig liten mage, rent vatten, mediciner, en plats i skolbänken för ett barn på flykt, eller något annat som barn behöver. 

Nu kan du enkelt skapa en personlig present som förändrar barns framtid. Du väljer bland våra fina motiv och vad presenten ska kosta. Du kan också skriva en personlig hälsning i gåvobeviset. 

Din gåba bidrar till att fler barn kan få hjälp och en bättre framtid. Och du kan vara säker på att din gåva når fram till barnen och används där den gör största möjliga nytta.

Välj mellan tryckt och digitalt gåvobevis

I vår gåvoshop kan du köpa ett fint gåvobevis till midsommar som du kan överlämna till dina nära och kära eller slå in i ett paket. Eller varför inte sätta det i blombuketten?

Du kan välja mellan ett tryckt gåvobevis eller ett digitalt gåvobevis. Det tryckta gåvobeviset är ett fint dubbelvikt kort i A6-format, inklusive kuvert, som levereras till dig via post inom fyra vardagar. Texten i gåvobeviset berättar hur din gåva bidrar till vårt arbete för barn. 

Om du väljer ett digitalt gåvobevis mejlar vi en länk till gåvobeviset som du snabbt kan ladda ner, skriva ut och ge bort – eller mejla direkt till din familj eller vänner. 

Köp ett gåvobevis i present!

Var med och förändra barns verklighet. Här kan du skapa din present och se hur gåvobevisen ser ut.

Köp nu!