Bästa tipset på påskpresent!

Ge bort en fin present i påsk!

När du ger bort en av våra presenter till påsk är du med och gör så att fler barn får stöd och trygghet under sin uppväxt. Varför inte lägga ett gåvobevis i påskägget? Glad påsk!

Köp ett gåvobevis i present!

Var med och förändra barns verklighet. Här kan du skapa din present och se hur gåvobevisen ser ut.

Köp nu!

Skapa enkelt en personlig påskpresent som förändrar barns framtid, så får du ett fint gåvobevis att ge bort. Du väljer själv motiv och vad presenten ska kosta. Du kan också skriva en personlig hälsning i gåvobeviset. 

När du ger bort ett gåvobevis så bidrar du till att fler barn kan få hjälp och en bättre framtid. Och du kan vara säker på att din gåva når fram till barnen och används där den gör som mest nytta.

Så hjälper påskpresenten barnen 

Påsk är en tid för glädje och gemenskap. När du köper en påskpresent i vår gåvoshop är du med och sprider glädje till flera. Du får ett fint gåvobevis skickat på posten som du kan överlämna eller lägga i påskägget.

Du kan också välja ett digitalt gåvobevis som du kan skicka direkt till nära och kära via mejlen. När du gjort ditt köp mejlar vi en länk till gåvobeviset i pdf-format som du snabbt kan ladda ner och skriva ut eller mejla vidare.

Köp ett gåvobevis i present!

Var med och förändra barns verklighet. Här kan du skapa din present och se hur gåvobevisen ser ut.

Köp nu!