Presenttips till lärare på skolavslutningen

Letar du efter den perfekta presenten till lärare eller pedagoger till skolavslutningen? När du ger bort en av våra presenter är du med och bidrar till att fler barn får gå i skolan. Glad sommar!

Köp ett gåvobevis i present!

Var med och förändra barns verklighet. Här kan du skapa din present och se hur gåvobevisen ser ut.

Köp nu!

Du kan enkelt skapa ett personligt gåvobevis att ge bort till läraren som samtidigt förändrar barns framtid. Du väljer bland våra fina motiv och vad presenten ska kosta. Du kan också skriva en personlig hälsning i gåvobeviset. I gåvobeviset finns också en text om hur din gåva bidrar till vårt arbete för barn.  

Din gåva bidrar till att fler barn kan få hjälp och en bättre framtid. Och du kan vara säker på att din gåva når fram till barnen och används där den gör som mest nytta.

Present till skolavslutningen som glädjer många

På skolavslutningen vill vi ofta visa läraren lite extra uppskattning. När du köper en present i vår gåvoshop är du med och sprider glädje till flera.

Presenten kan till exempel bidra till att bygga tillfälliga skolor i krigsdrabbade områden, fylla skolväskor med material, utbilda lärare och se till att skolan blir en trygg plats för barnen.

Välj ett digitalt eller tryckt gåvobevis

Du får ett fint gåvobevis skickat på posten som du kan överlämna till läraren. Du kan också välja ett digitalt gåvobevis som du kan skicka direkt till läraren via mejl. När du gjort ditt köp mejlar vi en länk till gåvobeviset i pdf-format som du snabbt kan ladda ner och skriva ut eller mejla vidare.

Fler presenttips till lärare till skolavslutningen

Ett annat tips på present till läraren på skolavslutningen är en sms-kram som är ett snabbt och enkelt sätt att ge någon en omtänksam present som samtidigt bidrar till att rädda barns liv.

Mottagaren får ett sms från Rädda Barnen med din personliga hälsning och en länk till en sida där hon eller han kan läsa om hur presenten gör skillnad för barn.

Ge bort en trygg kram!

Din gåva hjälper oss att fortsätta vårt livsviktiga arbete för barn runt om i världen.

Köp en kram

Vanliga frågor om present till skolavslutningen

Ge bort ett av våra fina gåvobevis som ger barn en tryggare uppväxt och en ljusare framtid. Välj bland olika motiv och skriv en personlig hälsning.

Ett gåvobevis kan ge barn mat och medicin, möjlighet att gå i skolan och skydd mot våld och krig. Du kan välja att få gåvobeviset som ett tryckt kort eller som en pdf att skriva ut eller mejla till läraren, pedagogen eller fröken.