Presenttips till lärare till skolavslutningen

Letar du efter den perfekta presenten till läraren till skolavslutningen? När du ger bort en av våra presenter är du med och bidrar till att fler barn får gå i skolan. Glad sommar!

Du kan enkelt skapa ett personligt gåvobevis att ge bort till läraren som samtidigt förändrar barns framtid. Du väljer själv en hjärtefråga och vad presenten ska kosta. Du kan också skriva en personlig hälsning i gåvobeviset. Hjärtefrågan illustreras i gåvobeviset med en barnteckning och en text om hur gåvan hjälper barn.  

Oavsett vilken hjärtefråga du väljer så bidrar du till att fler barn kan få hjälp och en bättre framtid. Och du kan vara säker på att din gåva når fram till barnen och används där den gör som mest nytta.

Köp ett gåvobevis i present nu!

Var med och ge barn en tryggare uppväxt och en ljusare framtid. Här kan du skapa din present och se hur gåvobevisen ser ut.

Köp nu!

Present till skolavslutningen som glädjer många

På skolavslutningen vill vi ofta visa läraren lite extra uppskattning. När du köper en present i vår gåvoshop är du med och sprider glädje till flera.

Presenten kan till exempel bidra till att bygga tillfälliga skolor i krigsdrabbade områden, fylla skolväskor med material, utbilda lärare och se till att skolan blir en trygg plats för barnen.

Välj ett digitalt eller tryckt gåvobevis

Du får ett fint gåvobevis skickat på posten som du kan överlämna till läraren. Du kan också välja ett digitalt gåvobevis som du kan skicka direkt till läraren via mejl. När du gjort ditt köp mejlar vi en länk till gåvobeviset i pdf-format som du snabbt kan ladda ner och skriva ut eller mejla vidare.

Fler presenttips till lärare till skolavslutningen

Ett annat tips på present till läraren på skolavslutningen är en sms-present som är ett snabbt och enkelt sätt att ge någon en omtänksam present som samtidigt bidrar till att rädda barns liv.

Mottagaren får ett sms från Rädda Barnen med din personliga hälsning och en länk till en sida där hon eller han kan läsa om hur presenten gör skillnad för barn.

Ge en sms-present!

Ge bort en sms-present!

För 200 kronor grattar du någon med en livsviktig sms-present.

Köp nu!