Rädda Barnens Mastercard

En hälsoarbetare tar emot ett litet barn på en rullande sjukvårdsmottagning i Indien som stöds av Rädda Barnen.

Med Rädda Barnen Mastercard kan du göra alla dina inköp till bra handlingar utan att det kostar dig något extra. Varje gång du använder kortet skänker nämligen Ecster motsvarande en halv procent av beloppet du handlar för till vårt arbete i katastrofer.

Dina fördelar med Rädda Barnen Mastercard

Du bidrar till vårt arbete i katastrofer eftersom Ecster skänker motsvarande 0,5 % av summan du handlar för.

  • Ingen årsavgift det första året (värde 195 kr)
  • Kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd
  • Upp till 60 dagars räntefri betaltid
  • Inga administrativa avgifter

Så ansöker du

Skaffa Rädda Barnen Mastercard genom att fylla i denna ansökan och skicka in, eller om du har BankId, gör det direkt här.

Det spelar ingen roll vilken bank du annars är kund hos eller om du har andra betalkort. Vi hoppas att du tycker att vårt kort både är snyggt och något att vara stolt över så att det får den bästa platsen i din plånbok.

Det här gäller för Rädda Barnen Mastercard:

Årsavgift: för närvarande 195 kr
Årsränta upp till 60 dagar: 0%
Årsränta: för närvarande 12,46% *

* Väljer du någon månad att inte betala hela beloppet tillkommer ränta. Vid en fullt utnyttjad kredit om 10 000 kr under 12 månader blir totalt belopp att betala 10 766kr och den effektiva räntan 15,58%. Räntan är angiven per den 2019-02-01.

Vill du veta mer?

Om du har frågor om Rädda Barnen Mastercard - kontakta Ecster kundservice på 08-701 46 67.

Vi hoppas att du tycker att vårt kort både är snyggt och något att vara stolt över så att det får den bästa platsen i din plånbok.

Betala med mobilen – registrera Rädda Barnen Mastercard i Samsung Pay

Med Samsung Pay kan du betala enkelt och säkert, med din Samsungmobil eller smartklocka i stort sett hos alla butiker, restauranger och caféer som har en betalterminal.

På Samsungs hemsida kan du läsa mer om hur du registrerar ditt Rädda Barnen Mastercard. Där hittar du också alla telefoner och klockor där Samsung Pay fungerar. Har du en kompatibel Samsungtelefon så är appen redan installerad.

Din integritet är viktig

De personuppgifter vi får om dig används i första hand för att vi ska kunna ta emot din gåva och berätta för dig om vilka resultat som uppnåtts. Läs mer om dina rättigheter och vår behandling i den fullständiga integritetspolicyn.

Dina personuppgifter kan även komma att användas för marknadsföring, och för att hitta nya sätt att kommunicera och interagera med dig och andra som stödjer vårt arbete för utsatta barn. Vi lämnar inte ut dina uppgifter till tredje part – utan endast till dem vi har samarbete med, eller är skyldiga att rapportera till.