Ge en gåva på Giving Tuesday

Ge en gåva på Giving Tuesday som gör skillnad för barn!

Den 28 november 2023 är det Giving Tuesday! En dag som påminner oss om att det är möjligt att skapa en bättre värld, så länge vi hjälps åt. Därför vill vi tipsa dig om att ge en gåva som förändrar barns liv.

Välj belopp

De personuppgifter vi får om dig används i första hand för att vi ska kunna ta emot din gåva och berätta för dig om vilka resultat som uppnåtts. Läs mer om dina rättigheter och vår behandling i den fullständiga integritetspolicyn.

Giving Tuesday – en dag för välgörenhet

Efter Black Friday och Cyber Monday kommer Giving Tuesday. Dagen då du istället för att fynda till reapriser får chansen att bidra till välgörenhet och barns framtid. 

När du skänker en gåva till oss är du med och stödjer vårt arbete här och nu för en ljusare framtid. Din gåva gör skillnad för barn, både i Sverige och runt om i världen!

Din gåva på Giving Tuesday gör skillnad

Pengarna som du skänker till oss går till barns hälsa, utbildning, trygghet och katastrofer. Tillsammans ser vi till att miljontals barn få mat i magen, en trygg säng att sova i, tak över huvudet, skydd och stöd av vuxna, en plats i skolbänken och sjukvård när det behövs.

Var med och gör världen bättre för barn varje dag!

Bli månadsgivare