En fin present till pappa

En pappa som kramar sitt barn

Ge pappa en present på högtidsdagen eller till jul som kan bli till hjälp för barn som har det svårt. Rädda Barnens gåvobevis är omtänksamma gåvor som betyder mycket för många.

När du ger bort gåvobevis från Rädda Barnen innebär det att fler barn kan sova tryggt om natten, lära sig läsa, räkna och skriva och få mat i magen. Det innebär också att de får hjälp snabbare i krig och katastrofer...

Köp ett gåvobevis i present nu!

Var med och ge omtanke, trygghet och framtidstro till barn som behöver din och vår hjälp. Här kan du välja din present och se hur gåvobevisen ser ut.

Köp nu!

Bästa presenten till pappa hjälper barn som har det svårt

Det finns flera olika presenter att välja mellan. Gåvorna är exempel på viktiga saker som som många barn saknar, sånt som de behöver för att hålla sig varma, friska och mätta. 

Du får ett fint gåvobevis som du kan överlämna till pappa eller slå in i ett paket. Med din gåva till pappa kan fler barn få växa upp i trygghet med bättre framtidsmöjligheter. Och du kan vara säker på att din gåva når fram till barnen och används där den gör största möjliga nytta.

Vi mejlar en länk till gåvobeviset (PDF) som du snabbt kan ladda ner, skriva ut och ge bort – eller mejla direkt till pappa

Vill du hellre ge en sms-present?

För 200 kronor grattar du någon med en livsviktig sms-present.

Köp en sms-present