Tips på en fin present till pappa

En pappa som kramar sitt barn

Fira pappa med en fin present som gör skillnad för barn. Att göra pappa glad med ett gåvobevis eller en sms-present som ger barn en ljusare framtid är ett fint sätt att visa att du uppskattar honom.

Köp ett gåvobevis i present!

Var med och förändra barns verklighet. Här kan du skapa din present och se hur gåvobevisen ser ut.

Köp nu!

När du ger bort ett gåvobeviseller en sms-present från Rädda Barnen bidrar du samtidigt till att fler barn kan gå till doktorn, äta sig mätta och lära sig läsa, räkna och skriva. Du ger också fler barn snabb hjälp i krig och katastrofer. 

Du kan själv skapa gåvobeviset och välja att få det som ett tryckt kort eller som en pdf som du kan skriva ut eller mejla direkt till pappa. Köp en present här och nu för framtiden – för att trygga barn blir trygga vuxna.

Ge en present till pappa som hjälper barn 

Du kan snabbt och enkelt skapa en personlig present som förändrar barns liv och framtid. Du väljer själv motiv och vad presenten ska kosta. Du kan också skriva en personlig hälsning i gåvobeviset om du vill. 

Med din gåva till pappa kan fler barn få växa upp i trygghet med bättre framtidsmöjligheter. Och du kan vara säker på att din gåva når fram till barnen och används där den gör största möjliga nytta.

Ge bort en livsviktig sms-present

Ett alternativ till gåvobevis är vår sms-present. Mottagaren får ett sms från Rädda Barnen med din personliga hälsning och en länk till en sida där hen kan läsa om hur presenten gör skillnad för barn. 

Ge en sms-present!

Ge bort en sms-present!

För 200 kronor ger du någon en livsviktig sms-present. Tillsammans ger vi barn en tryggare uppväxt och en ljusare framtid.

Köp en sms-present