Stopp! Min kropp!-konferensen

När vuxenvärlden gör svåra teman pratbara skapar vi förutsättningar för barn att berätta när någonting har hänt.

Årets Stopp! Min kropp! - vecka inleds med en digital konferens för att inspirera dig som viktig vuxen till att prata med barn om kroppen, känslor och gränser. Konferensen är uppdelad i 4 olika digitala seminarier så du kan lyssna på den del som är mest intressant för dig. Här nedanför ser du alla delar:

Stopp! Min kropp! för barn i förskoleålder (del 1) 
Vilket material finns och vart hittar du det? En panel bestående av Sofia Bidö, leg. Psykolog, och Ulrika Nordin, förskolelärare, delar med sig av tips och besvarar de vanligast frågorna vi får om Stopp! Min kropp!  

Stopp! Min kropp! för barn i lågstadieålder (del 2)
Vilket material finns och vart hittar du det? En panel bestående av Hanna Weyler Müller, leg. Psykolog, Evelina Plantin, skolkurator och Are Karim, forumledare delar med sig av tips och besvarar de vanligast frågorna vi får om Stopp! Min kropp!  

Stopp! Min kropp! på fritiden (del 3)Vilket material finns och vart hittar du det? Tips och svar på kluriga frågor som besvaras av Hanna Thermaenius, leg. psykolog och Helene Olsson, rådgivare på Rädda Barnen.

Stopp! Min kropp! på nätet (del 4)Vilket material finns och vart hittar du det? Tips och svar på kluriga frågor som besvaras av Hanna Thermaenius, leg. psykolog och Helene Olsson, rådgivare på Rädda Barnen.

 Här kan du se konferensen från 2022