Egen insamling /Alla insamlingar

Alla insamlingar

 • Barn på flykt

  - hittills insamlat: 50 kr

  Det handlar om en människa som du och jag - barn eller vuxen - som ofrivilligt tvingats lämna sitt hem, sin familj på grund av krig eller förföljelse. I slutet av 2015 fanns det 21,3 miljoner flyktingar i världen. Vissa tvingades fly med händerna tomma, en del kanske helt ensamma efter att ha kommit ifrån sin familj, i många fall sett traumatiska händelser så som anhöriga/familjemedlemmar/vänner bli våldtagna och kanske till och med dödade. Idag befinner sig 28 miljoner BARN PÅ FLYKT och än idag är det vardag för många människor runt om i världen. Dessa oskyldiga människor behöver vår hjälp. Var med och gör skillnad.

 • Peter 40 år

  - hittills insamlat: 0 kr

  Jag är lyckligt lottad och har redan alla prylar jag behöver och mer därtill. Tyvärr är det inte så för alla. Om ni vill, så strunta i champagne, blommor och andra presenter, och skänk en slant till dem som behöver det i stället!

 • En tryggare skolgång

  - hittills insamlat: 200 kr

  Alla unga borde få en trygg och säker skolgång. Men även där utbildning erbjuds finns hinder som gör att vissa ungdomar faller ifrån, inte sällan flickor. I många skolor i utvecklingsländer saknas toaletter, vilket gör att menstruerande unga tjejer ibland hoppar av skolan pga situationer som de upplever som pinsamma, obehagliga och till och med farliga. Det är svårt nog att befinna sig i gränslandet mellan barndom och vuxenvärlden - men med ganska små medel kan vi hjälpa till att ge de här unga tjejerna bättre förutsättningar för att stanna i skolan.

 • ANNA 25 ÅR

  - hittills insamlat: 4570 kr

  Om ni önskar ge en gåva - gör gärna det till Rädda barnen!

 • ABS Wheels personal vill hjälpa

  - hittills insamlat: 0 kr

  På kafferasten idag kom vi på att vi vill hjälpa flera organisationer bland annat rädda barnen. Genom att skippa köp-kaffet ska vi istället lägga pengarna här. Hälsningar Personalen på ABS Wheels Resultatet kommer att visas på www.abswheels.se

 • En gåva till världens barn

  - hittills insamlat: 350 kr

  Det finns många initiativ till att hjälpa. Kanske är ännu ett initiativ överflödigt, vad vet jag, men jag måste agera själv känner jag. Måste göra något mer. Såg en dokumentär om förödelsen i Irak som tog tag i mig. Några timmar tidigare hörde jag nyheten om terrordådet i Barcelona. Jag känner sådan vanmakt över världsläget. Vi kan inte påverka kriget och terrorismen men vi kan försöka hjälpa de som drabbas hårdast. De som flyr och faktiskt försöker överleva. Idag finns så många köp/byt och säljgrupper på Facebook och andra ställen. Många av grupperna har närmare 20 000 medlemmar, i många säkert fler. Tänk om iallafall hälften gav 50 kronor av den summan de tjänar på sin försäljning. Så snabbt kommer vi upp i en halv miljon. För allvarligt, hur mycket gör 50 kronor i min plånbok? Inte särskilt mycket. Men det tillsammans med era bidrag gör stor skillnad för människor som inte har kvar sitt hem, kanske förlorat sin familj. Ensamma barn. Tillsammans kan vi ju åstadkomma så mycket!

 • Tove och David bröllopspresent

  - hittills insamlat: 18700 kr

  Vi är väldigt glada att ni vill komma och fira med oss nu när vi gifter oss. Då kommer vi njuta av god mat och dryck, men det finns de som inte har tillräckligt att äta och dricka. Så om ni gärna vill ge en gåva vore vi glada om ni ville skänka en peng till de som inte har så mycket. Tove & David

 • Henrik 50

  - hittills insamlat: 10600 kr

  Jag fyller 50. Önskar inga presenter. Om du vill kan du istället sätta in valfritt belopp på min insamling till Rädda Barnen.

 • Hjälp BARNEN att överleva!!

  - hittills insamlat: 100 kr

  1,4 MILJONER BARN riskerar att dö av svält innan vi ens är inne på år 2018! Tycker ni verkligen att detta är ok? Det tycker inte jag! Det är så fruktansvärt hemskt att se alla bilder på dessa svältande barn! Avstå din öl, middag ute, den där snygga tröjan, det där godiset eller den dyra oxfilén! Varje liten krona räknas så skänk en slant du med och var med och hjälp till! HJÄLP OSS HJÄLPA!!

 • Hjälp mot svält

  - hittills insamlat: 750 kr

  Mitt hjärta blöder när jag läser om katastrofen som pågår just nu 1,4 miljoner barn riskerar att svälta ihjäl i den värsta hungerkatastrofen på 70 år. Idag startar jag den här insamlingen hos rädda barnen. Vill du hjälpa mig?

Föregående12

Kontakta oss

Besöksadress:

Landsvägen 39
Sundbyberg, Stockholm

Postadress:

Rädda Barnen
107 88 Stockholm

Organisationsnr: 802002-8638

Telefon: 08-698 90 00

Fax: 08-698 90 10
E-post: kundservice@rb.se

Ge en gåva:

Plusgiro: 90 2003-3
Bankgiro: 902-0033
Swish: 902 0033

90 konto, svensk insamlingskontroll
Stöd via telefon, chatt och mail.

Här finns information om Orostelefonen, Stödlinjen för ensamkommande barn och unga, stödchatten "Kärleken är fri" och Föräldratelefonen.

Våra partners