Egen insamling /Alla insamlingar

Alla insamlingar

 • Sex år av krig, ett litet bidrag av kärlek!

  - hittills insamlat: 550 kr

  När ett krig bryter ut så hoppas de drabbade på ett snabbt slut. I Syrien har kriget pågått i sex år. Hoppet är det sista som överger människan, och vi vill ge Syriens barn fortsatt hopp om en bättre värld. Barnen är de oskyldiga, hjälp oss att hjälpa dem. Alla bidrag är välkomna! Kärlek <3

 • Flash floods take dramatic toll in Lima- Peru

  - hittills insamlat: 0 kr

  Hjälpa barnen i Peru.

 • Insamling för barn på flykt

  - hittills insamlat: 0 kr

  Många barn är på flykt. I Syrien önskar barnen att de var döda och kom till himlen, där de skulle få leka, äta och vara varma. Ingen gåva är för liten, hjälp barnen till ett bättre liv fyllt med kärlek och lek. Insamlingen kommer att pågå till 31/7 och då kommer jag att redovisa hur mycket vi samlat in.

 • Stödgala för Syriens barn

  - hittills insamlat: 17016 kr

  Folkmusikgruppen PiVO arrangerar en gala för Syriens barn ihop med ABF Södertälje-Nykvarn. Galan äger rum lördagen den 16 mars hos ABF, Nedre Torekällgatan 7, Södertälje. Det blir levande musik från hela världen, sju olika band spelar (kanske ihop då & då), poesi från Södertäljes Joseph Kasten, fika och jättegod soppa. Du har möjlighet att att (kontant eller via Swish) ge ett bidrag till Rädda Barnens engagemang för barn på flykt i och ifrån Syrien.

 • Lars-Erik Larssons Välgörenhetskonsert

  - hittills insamlat: 150 kr

  Insamling till LELs välgörenhetskonsert Let's LELp (2). Alla pengar som samlas in under kvällen går till insamlingen. För de som inte kan komma, men ändå vill bidra, går det också att stödja insamlingen.

 • 170 års jubileum

  - hittills insamlat: 0 kr

  Vi tänker på flyktingbarnen.

 • Sök- och räddningsfartyget på Medelhavet

  - hittills insamlat: 50 kr

  Stötta Rädda Barnen i arbetet med att rädda livet på flyktingar som försöker ta sig över medlemhavet.

 • FG-Equitation insamling 2017

  - hittills insamlat: 3500 kr

  Senaste insamlingen drog in 2000kr som gick till Rädda Barnen. Nöden är större än någonsin så nu gör vi om insamlingen och hoppas på en fördubbling av det totala resultatet. Hälften av intäkterna från träningar/kurser/clinics under Mars månad kommer oavkortat gå till Rädda Barnen.

 • Mia & Maria cyklar för Rädda barnen 2017

  - hittills insamlat: 1000 kr

  För tredje sommaren i rad cyklar vi för välgörenhet! Med tanke på världsläget känns det självklart för oss att bidra till arbetet för Barnkonventionens första punkt: 'Alla barns lika värde och samma rättigheter'

 • Save the children International

  - hittills insamlat: 50 kr

  Tack för att du stöder min insamling och Rädda Barnens arbete! Sprid gärna min insamling till andra du känner så att ännu fler kan få en bra barndom. http://www.raddabarnen.se/allainsamlingar

Föregående1234

Kontakta oss

Besöksadress:

Landsvägen 39
Sundbyberg, Stockholm

Postadress:

Rädda Barnen
107 88 Stockholm

Organisationsnr: 802002-8638

Telefon: 08-698 90 00

Fax: 08-698 90 10
E-post: kundservice@rb.se

Ge en gåva:

Plusgiro: 90 2003-3
Bankgiro: 902-0033
Swish: 902 0033

90 konto, svensk insamlingskontroll
Stöd via telefon, chatt och mail.

Här finns information om Orostelefonen, Stödlinjen för ensamkommande barn och unga, stödchatten "Kärleken är fri" och Föräldratelefonen.

Våra partners