Egen insamling /Alla insamlingar

Alla insamlingar

 • Visual KAJT

  - hittills insamlat: 0 kr

  Our friends and collegues gets candy if they donate to RB

 • Veronica & Niklas bröllopsinsamling

  - hittills insamlat: 0 kr

  Kära bröllopsgäster, Vi har haft tur i livets lotteri och har redan det mesta vi behöver. Därför vill vi gärna dela med oss till dem som behöver det bättre. Tusen tack för att ni hjälper oss göra vårt bröllop till en händelse som ger glädje för fler! Veronica och Niklas

 • Rädda värdens barn

  - hittills insamlat: 0 kr

  Vi vill hjälpa barn att få mat och att kunna gå i skolan

 • Charity H&M Visual

  - hittills insamlat: 2500 kr

  Charity competition at visual department (H&M) to collect money for Save the children!

 • gåva till Robin och Christian för rättsövergrepp

  - hittills insamlat: 500 kr

  Jag vill samla in pengar till Robin och Christian som nu är drygt 20 år och i 18 år levt med känslan att de mördat en kompis. Allt visar idag av uppdrag granskning att de hade alibi och inte kunde gjorde de utan utsattes från övergrepp och otaliga förhör av vårt rättsväsende under 1998. Jag vill samla in pengar för att visa att vi som är dagens samhälle bryr oss och ge dem stöd och någon form av skadestånd för att deras barndom förstördes.

 • Skojprojekt

  - hittills insamlat: 0 kr

  Vi är tre killar som har en uppgift i samhällskunskap att samla ihop pengar till en hjälporganisation.

 • Vi tänker på barnen i Afrika

  - hittills insamlat: 660 kr

  Visst har vi alla hört uppmaningen ”tänk på barnen i Afrika”. Nu är det dags att följa den uppmaningen! Just nu pågår en hungerkatastrof i östra Afrika, där svår torka och konflikter orsakat den värsta hungersnöden på flera decennier. Hundratusentals barn lider av akut undernäring och måste få behandling för att överleva. Vi vet att det är lätt att känna maktlöshet när det pågår så mycket hemskt runt om i världen, men dom här barnen behöver akut hjälp NU! 50 kronor räcker till vatten för ett barn en månad. Ingen kan hjälpa alla ensam, men tillsammans gör vi stor skillnad. Varje droppe räknas!

 • Bidra till att förbättra barnens rättigheter!

  - hittills insamlat: 1651 kr

  Hej! Vi är en grupp elever från Erik Dahlbergsgymnasiet som har i uppgift att samla in pengar åt en valfri hjälporganisation. Vi valde att samla in pengar till Rädda Barnen eftersom att vi tycker det är viktigt att värna om samt förbättra barnens rättigheter. Alla barn ska få sina rättigheter respekterade och tillgodosedda!

 • Internationella Engelska Skolan Tyresö

  - hittills insamlat: 3366 kr

  Hjälp oss att hjälpa andra. I år har skolans elevråd tillsammans med eleverna valt att stötta Rädda barnen i sin insamling. Detta är vårt fokus för årets "Fundraising day" den 26 maj. Vi önskar att eleverna arbetar ihop en summa av 100kr, självklart får man skänka mer om man vill. Vi välkomnar er alla att hjälpa oss att hjälpa. Tillsammans kan vi göra skillnad!

 • Fund raiser for Save the Children

  - hittills insamlat: 3085 kr

    Eastern Africa Unexpected rain has caused extreme drought in eastern Africa and the risk of a larger starvation disaster is imminent. We are stepping up relief efforts to save children's lives and preventing as bad a disaster as 2011. Everything counts, its time to make a change!!! We have this collection up until 2th June, so please do what you can to contribute. Big thanks! Jennie, Ryoko, Annika, Anna and Sofia (Piture is borrow from Save the Children)

Föregående12345...

Kontakta oss

Besöksadress:

Landsvägen 39
Sundbyberg, Stockholm

Postadress:

Rädda Barnen
107 88 Stockholm

Organisationsnr: 802002-8638

Telefon: 08-698 90 00

Fax: 08-698 90 10
E-post: kundservice@rb.se

Ge en gåva:

Plusgiro: 90 2003-3
Bankgiro: 902-0033
Swish: 902 0033

90 konto, svensk insamlingskontroll
Stöd via telefon, chatt och mail.

Här finns information om Orostelefonen, Stödlinjen för ensamkommande barn och unga, stödchatten "Kärleken är fri" och Föräldratelefonen.

Våra partners