Egen insamling /Alla insamlingar

Alla insamlingar

 • Förändra barnens jul

  - hittills insamlat: 300 kr

  I år ska vi förändra barnens jul. Syftet med denna insamlingen är att tillsammans skapa en glad jul för de barn som har en tuffare vardag. Vi vill att pengarna ska gå till de drabbade barnen i Mellanöstern.

 • Förändra barnens jul

  - hittills insamlat: 0 kr

  I år ska vi förändra barnens jul. Syftet med denna insamlingen är att tillsammans skapa en glad jul för de barn som har en tuffare vardag. Vi vill att pengarna ska gå till de drabbade barnen i Mellanöstern.

 • Göteborg för fler jultröjor

  - hittills insamlat: 0 kr

  5 DECEMBER smäller det - då förgyller vi de kommunala korridorerna med sprakande feststämning. På med din finaste helgtröja! Gå all in på snögubbar, glitter, stjärnor, jultomtar och röda mulor! Juletröjedagen för en god sak är här!

 • Kungsbacka för Rädda Barnen

  - hittills insamlat: 0 kr

  Vi ska sätta upp kaffe vagn och grilltält i Kungsbacka och sälja för alla pengar till Rädda Barnen.

 • Lindas insamling för barn i Burundi

  - hittills insamlat: 0 kr

  Hej! Mitt namn är Linda och idag pluggar jag till undersköterska med fördjupningar i sjukvård. I min kurs etik och människans livsvillkor har vi blivit tilldelade en uppgift att skriva om en viss kultur/folkslag. Jag vart tilldelad landet Burundi av rädda barnens livslotteri. Det visade sig att barn i Burundi dör,blir agade, lider av massa sjukdomar och många kan inte gå i skolan pga fattigdom. Så som ett extra projekt till min uppsats har jag valt att göra en insamling för rädda barnen i Burundi. Ge barnen i Burundi och mitt projekt en gåva och gör skillnad. ALLA barn räknas.

 • Inget födelsedags firande

  - hittills insamlat: 100 kr

  Hej! Kära familj, vänner och kollegor i december fyller jag 30 år och tänkte göra något helt annorlunda i år. Jag behöver inget då jag har allt, familj, kärlek och hälsan. Så istället för något festande eller att jag får presenter m.m så tänkte jag att vi istället kunde ge en liten summa pengar som vi själva kan avvara för världens barn. Vi kan ju inte göra mycket själva men tillsammans kan vi göra mycket! Jag har donerat små summor pengar själv och känner att jag skulle vilja göra mer för alla dessa älskade barn som vi alla läser om men kanske inte vet hur eller vart vi ska börja för att hjälpa till. Jag hoppas att ni vill hjälpa mig med detta och det lilla alla kan hjälpa till med är tacksamt. Vad tror ni? Kan vi fixa det? Jag hoppas på att kunna göra livet lite lättare för dessa barn och deras familjer med det lilla vi har att ge. Tack för att ni tog tiden att läsa detta!😊😍

 • Rädda Rohingya

  - hittills insamlat: 372 kr

  Klass 6b på Östra grundskolan har uppmärksammat det hemska livsvillkor och livsöden som Rohingya-folket genomlider. Vi vill uppmärksamma andra genom vår insamling och kampanj.

 • Anton skräpplockares barnfond

  - hittills insamlat: 200 kr

  Anton städar i naturen och när det blev uppmärksammat på sociala medier och hos tidningarna så blev vi kontaktade av människor som ville skänka pengar. Anton vill göra något för andra barn då han är väl medveten om att det finns många barn i världen som far illa och inte har mat och kläder så om någon vill skänka pengar så vill han att de går till välgörenhet.

 • Ellis insamling för barnen i Mosul

  - hittills insamlat: 2100 kr

  Jag, Ellis mamma Susannah, läste idag om en liten fyraårig flicka vid namn Amina som bor i Mosul i Syrien. Amina såg sin pappa dö när en Isil raket slog ner i deras hus (Isil = The Islamic State of Iraq and the Levant, en jihadistisk organisation). Amina hade aldrig sett blod förut och hon fick alltså bevittna sin egen fars död. Hon har sedan den dagen inte skrattat eller lett. Att det finns barn i denna värld som lider så och som inte får leka eller som inte vill skratta mer är inget vi som omvärld kan acceptera. Jag startar därför starta en insamling för barnen i Mosul i min son Ellis namn. Målet är 500 kronor och när vi kommit upp i den summan kommer jag skänka 500 kronor till så den sammanlagda summan blir 1000 kronor.

 • En Insamling för barn på flykt!

  - hittills insamlat: 0 kr

  En insamling för barn på flykt! Stöd denna insamling och visa att du bryr dig! Hjälp mig så att fler barn kan få en bättre barndom! Tillsammans kan vi göra skillnad!

Föregående12

Kontakta oss

Besöksadress:

Landsvägen 39
Sundbyberg, Stockholm

Postadress:

Rädda Barnen
107 88 Stockholm

Organisationsnr: 802002-8638

Telefon: 08-698 90 00

Fax: 08-698 90 10
E-post: kundservice@rb.se

Ge en gåva:

Plusgiro: 90 2003-3
Bankgiro: 902-0033
Swish: 902 0033

90 konto, svensk insamlingskontroll
Stöd via telefon, chatt och mail.

Här finns information om Orostelefonen, Stödlinjen för ensamkommande barn och unga, stödchatten "Kärleken är fri" och Föräldratelefonen.

Våra partners