Egen insamling /Alla insamlingar

Alla insamlingar

 • Aide aux enfants réfugiés

  - hittills insamlat: 0 kr

  Aide aux enfants réfugiés

 • Vlachos Födelsedagsinsamling

  - hittills insamlat: 0 kr

  Födelsedagsinsamling för Stefan och Katarina Vlachos

 • Tillsammans för svältkatastrofens offer!

  - hittills insamlat: 0 kr

  Just nu pågår en mycket allvarlig svältkatastrof i flera av Afrikas länder, till följd av torka, konflikter och korruption. Jag skulle bli så glad om du vill hjälpa mig att göra en liten skillnad för alla dessa oskyldiga barn som drabbas. Tillsammans kan vi göra stor skillnad! Gör som jag, skänk 10kr eller mer, det kan de allra flesta avvara. Beloppet är inte det viktiga, det viktiga är att vi är många och att vi visar att vi bryr oss! Tillsammans kan vi göra världen till en bättre plats! Människor ska inte behöva dö av en så simpel sak som avsaknad av mat!

 • Karins insamling för barn på flykt.

  - hittills insamlat: 1800 kr

  Jag fyller 60 år och har redan allt jag kan önska mig, men upp emot 30 miljoner barn på vår jord har inte mat för dagen, får inte gå till skolan eller får hjälp då de blir sjuka! Om alla mina facebookvänner lägger tex 100 kr var så kommer jag att klara mitt mål på minst 10000 kr. Blir det mer så hjälper vi fler. // Karin

 • Hjälp mig rädda tusentals barn, dom behöver det!

  - hittills insamlat: 0 kr

  Heej! Mitt namn är Dilba. Idag har ja börjat med en egen insamling för barn som har det svårt och behöver våran hjälp. Jag har sedan länge varit en tjej som älskar att hjälpa människor oavsett vad! Vi kan tillsammans rädda tusentals barn som ska få det så bra som oss! Dom kämpar varje dag för att försörja sig och vi som har det bra, om vi kämpar tillsammans så skulle dom blivit såå överlyckliga. Tänk ert hjärta är en stor muskel, denna muskeln kommer bli större för att ni är helt underbara människor som hjälper till! Fattar ni vilken känsla ni kommer ha så godhjärtade människor de finns! Jag tackar så hjärtligt för mig och jag hoppas så många fantastiska människor kan vara med att hjälpa till! Speid gärna. Diare min insamling för att andra människor kan vara med och medverka!

 • By UnaM samlar pengar till världens barn

  - hittills insamlat: 0 kr

  Una Mundzic är 11-åringen bakom märket ByUnaM som tillverkar orginella origamismycken. Una ställer ut för första gången på Designmarkanden Ala London. Från varje smycke som säljs går 10 kronor till Rädda Barnen.

 • Marie 40

  - hittills insamlat: 300 kr

  Alla barn har rätt till en uppväxt med glädje och kärlek. Av någon orättvis anledning får inte alla barn den möjligheten. Rädda Barnen arbetar för att skapa trygghet för barn i Sverige och i världen. Jag är själv ett "räddat barn" eftersom de i Sverige bl.a. har verksamhet för barn i sorg. När jag nu fyller mina 40 år är detta ett sätt för mig att gemensamt med mina vänner bidra till Rädda Barnens fortsatta verksamhet.

 • Donationssommaryoga Skellefteå

  - hittills insamlat: 0 kr

  Jag, Hanna och Ulrica vill i samband med våran sommaryoga passa på att samla in pengar till något som vi tycker är viktigt!! Hjärtat gör ont när en ser bilder från Syrien och när det finns ett litet sätt att hjälpa till så vill vi göra det!!! Visst hakar ni på??

 • För Syriens barn!

  - hittills insamlat: 2100 kr

  Hej! Nu startar jag en insamling. Låt oss slå ett slag för barnen i Syrien! Kriget i Syrien har pågått i fem år nu. Miljontals människor är på flykt. Skolor, sjukhus och hem bombas. Oskyldiga barn och vuxna dödas, torteras och bevittnar helvetet i dess renaste form dagligen. Vi kan inte bara se på längre och prata om det på sociala medier. Det är dags att göra något mer. Vi kan inte stoppa kriget, men vi kan bistå med mat, vatten, filtar, mediciner och traumastöd till barnen som fortfarande har en framtid. Så snälla, låt oss gå ihop och samla in så mycket pengar vi bara kan. Vi gör det nu. Vilka är med mig? Och dela gärna detta så att det når ut till så många som möjligt. Nu kör vi!

 • Barns rätt till en barndom.

  - hittills insamlat: 0 kr

  I samband med Ludvigs dop firar vi livet och bidrar till hjälp åt barn som behöver ett liv utan flykt och rädsla. Var med och hjälp Ludvig stötta fler barns rätt till en barndom. Tack!

Föregående12345...

Kontakta oss

Besöksadress:

Landsvägen 39
Sundbyberg, Stockholm

Postadress:

Rädda Barnen
107 88 Stockholm

Organisationsnr: 802002-8638

Telefon: 08-698 90 00

Fax: 08-698 90 10
E-post: kundservice@rb.se

Ge en gåva:

Plusgiro: 90 2003-3
Bankgiro: 902-0033
Swish: 902 0033

90 konto, svensk insamlingskontroll
Stöd via telefon, chatt och mail.

Här finns information om Orostelefonen, Stödlinjen för ensamkommande barn och unga, stödchatten "Kärleken är fri" och Föräldratelefonen.

Våra partners